Trips and adventures

Dozivetja

Trips and adventures

Dozivetja

Trips and adventures

Dozivetja

Ponujamo vam edinstvena doživetja v Murski Soboti in Pomurju. Morda boste že med našimi pripravljenimi ponudbami našli tisto, ki ste jo želeli, seveda pa vam lahko pripravimo posebno ponudbo po vaših željah. Pri nas lahko rezervirate doživetje tako za skupine, kot tudi za družine, pare ali individualno. Želimo vam, da doživite atrakcije, dediščino, kulinariko in živahen utrip Pomurja!ANG

Experience Murska Sobota

post-image

10 Reasons to Visit Murska Sobota

post-image

MURSKA SOBOTA in three hours

post-image

MURSKA SOBOTA in one day

Odkrijte zanimivosti, dogodke in kulinariko Murske Sobote v enem ali več dneh. Ponujamo doživetje popolnega občutenja regije v doživljajskem parku Expano, degustacijo domačih dobrot in napitkov, ogled mestnega jedra z lokalnim vodnikom in namestitev.

post-image

Hop on a bike

post-image

Hranilnica prekmurskih dobrot

post-image

Pavilion EXPANO

Experience pomurje region

Pomurje ponuja nešteto navdihujočih doživetij, ki si jih obiskovalci najbolj zapomnijo po gostoljubnih domačinih, okusni lokalni kulinariki in izjemnih vinih ter nepozabnih zgodbah, ki jih spoznajo na poti. Pripravljamo vam turistične pakete atrakcij, dediščine, enogastronomije in živahnega utripa po meri, za družine, pare, individualno ali skupine. Vabljeni, pri nas je lepo!

post-image

Holidays and multi day packages